Πισίνες

ΠΙΣΙΝΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

Ξαπλώστρες και ομπρέλες διατίθενται δωρεάν στους επισκέπτες μας. Αυτή η πισίνα προσφέρει μια πιο ήσυχη ατμόσφαιρα πιο κοντά στη φύση, με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα. Η πισίνα των παιδιών είναι επίσης συνδεδεμένη με την κύρια πισίνα. Απολαύστε θέα στη θάλασσα 270 μοιρών και απολαύστε ένα δροσιστικό ποτό από το Beach Bar.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Η κεντρική πισίνα βρίσκεται κοντά στο κεντρικό κτήριο του θέρετρου, δίπλα στο Snack Bar & Restaurant. Ξαπλώστρες και ομπρέλες διατίθενται δωρεάν. Η ομάδα ψυχαγωγίας διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες όλη την ημέρα, όπως η γυμναστική, η υδατοστοιχία και διάφορα άλλα παιχνίδια.

ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΥΔΑΤΩΝ ΚΙΔΟΥ

Οι Παιδικές Νεροτσουλήθρες βρίσκονται δίπλα στην Εσωτερική Πισίνα. Είναι ιδανικά για παιδιά ηλικίας 4 έως 12 ετών. Ένας ευχάριστος χρόνος για τα μικρά παιδιά. Το Mini-Club βρίσκεται επίσης κοντά σε αυτές τις διαφάνειες. Τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να κάνουν φίλους και να απολαύσουν διάφορες δραστηριότητες με την ομάδα ψυχαγωγίας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΙΣΙΝΑ

Η εσωτερική πισίνα είναι μια εξαιρετική επιλογή κατά τους μήνες Φθινοπώρου και Άνοιξης. Παρόλα αυτά, η αναδιπλούμενη οροφή επιτρέπει τη χρήση αυτής της πισίνας καθ 'όλη τη διάρκεια της σεζόν. Το κέντρο Spa βρίσκεται εδώ: μπορεί κανείς να συνδυάσει μια δροσιστική βουτιά στην πισίνα με μια αναζωογονητική περίοδο θεραπείας. Τα καρεκλάκια είναι διαθέσιμα δωρεάν.