Τα Μπαρ μας

  • LobbyBar11.jpg
  • Snack Bar.jpg
  • PoolBar1.jpg
SNACK BAR 09:00 - 17:30

_________

Το Snack Bar είναι ένα μπαρ αυτοεξυπηρέτησης, το οποίο βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πισίνα. Βρίσκεται κάτω από μια μεγάλη πέργκολα. Η προνομιακή του θέση καθιστά τον κόμβο του θερέτρου μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να κοινωνήσετε μετά από μια βουτιά στην πισίνα.

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΠΑΡ 10:00 - 18:30
_________

Το beach bar μας είναι μοναδικό στο ότι βρίσκεται σε πλατφόρμα από σκυρόδεμα που βρίσκεται κυριολεκτικά δίπλα στη θάλασσα. Είναι πολύ δημοφιλές μεταξύ των ντόπιων και μπορεί να πάρει αρκετά απασχολημένος τα σαββατοκύριακα. Είναι το ιδανικό μέρος για να κολυμπήσετε, να χαλαρώσετε κάτω από τον ήλιο. Το μπαρ προσφέρει ποικιλία πιάτων, ποτών και κοκτέιλ.

ΜΠΑΡ 17:00 - 00:00
_________

Το υπαίθριο μπαρ της πισίνας είναι το μεγαλύτερο μπαρ μας και περιλαμβάνει το στάδιο θεάτρου και χορού. Η βραδινή διασκέδαση πραγματοποιείται εδώ. Αυτό το μπαρ έχει υπέροχη πανοραμική θέα στη θάλασσα και προσφέρει ποικιλία από αναψυκτικά και εξωτικά κοκτέιλ.

Lobby Bar 18:30 - 23:00
_________

Αυτό το μπαρ βρίσκεται στο κεντρικό κτήριο, κοντά στη ρεσεψιόν. Το Lobby Bar λειτουργεί τις βραδινές ώρες. Έχει μια πιο ατμοσφαιρική και ρομαντική ατμόσφαιρα. Μια ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν ένα πιο ήσυχο και ήρεμο περιβάλλον.

ΟΛΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ
_________

Υπάρχουν ελαφριά γεύματα και σνακ διαθέσιμα τόσο στο Snack Bar όσο και στην Pool Bar. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι η Beach Bar δεν προσφέρει ένα πλήρες All-Inclusive Menu. Μπορείτε να δείτε τα πιο κάτω μενού όλων των περιποιημένων ποτών.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΟΤΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΠΑΡ ΜΠΑΡ