Φαγητό & Ποτό

  • Restaurant&Dining1.jpg
  • Meremeti3.jpg
  • Events 1.jpg
ΜΠΟΥΦΕΣ

Όλοι οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν αυθεντική ελληνική και κρητική κουζίνα καθώς και άλλες ποικίλες και σύγχρονες επιλογές. Το φαγητό σερβίρεται σε μπουφέ στο κεντρικό εστιατόριο. Πάρτε την υπέροχη θέα της θάλασσας καθώς απολαμβάνετε μια σειρά από ορεκτικά πιάτα, συμπληρωμένα από ένα νόστιμο τοπικό κρασί ή ένα εναλλακτικό ποτό της επιλογής σας.

À LA CARTE ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Απολαύστε μια βραδιά καλών γευμάτων στο εστιατόριο À la Carte "Meremti". Μπορείτε να κλείσετε ένα τραπέζι στο Front Desk ή στο Guest Relations Desk ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Παρακαλούμε RSVP τουλάχιστον μία νύχτα εκ των προτέρων. Εάν έχετε κάνει κράτηση σε έναν από τους παρακάτω τύπους δωματίων, δικαιούστε δωρεάν γεύμα: Junior Σουίτα, Superior θέα στη Θάλασσα με Ατομική Πισίνα & Οικογενειακή Σουίτα. Μπορείτε να δείτε τις επιλογές του μενού μας παρακάτω: https://q.bstatic.com/data/bsuitewf/3abe197c650ce5f93e3737c00ec7388faf7a94be.pdf

BARS

Υπάρχουν τέσσερα μπαρ που λειτουργούν στο θέρετρό μας. Όλα εξυπηρετούν μια ποικιλία από ποτά, συμπεριλαμβανομένης μιας λίστας επιλογών All-Inclusive . Το Snack Bar και το Beach Bar προσφέρουν μια ποικιλία από ελαφριά γεύματα και νόστιμα σνακ - μια ωραία εναλλακτική λύση για όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό από τον μπουφέ. Μάθετε περισσότερα παρακάτω:

4 ΜΠΑΡ ΜΑΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ στο Peninsula Resort & Spa

Θα θέλατε να οργανώσετε ένα ιδιωτικό δείπνο ή να φιλοξενήσετε μια μεγαλύτερη εκδήλωση στο θέρετρό μας; Το ειδυλλιακό παρεκκλήσι μας φιλοξένησε διάφορες τελετές, γάμους και βαφτίσια με τα χρόνια.

Επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας για να συζητήσετε λεπτομέρειες και διάφορα πακέτα τροφίμων και ποτών που προσφέρουμε καθώς και επιλογές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.


  • EventGallery-01.jpg
  • EventGallery-03.jpg
  • EventGallery-02.jpg