Εκδηλώσεις

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ
______

Σε στενή συνεργασία με την ομάδα διαχείρισης μας, θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε την τέλεια εκδήλωση στο χώρο της επιλογής σας. Όλες οι λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, των ποτών, της διακόσμησης, της μουσικής κ.λπ. θα συζητηθούν λεπτομερώς, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΓΑΜΟΣ Ή ΒΑΠΤΙΣΗ
______

 
Η πανοραμική θέα στη θάλασσα και το γραφικό παρεκκλήσι του ελληνικού στιλ είναι τα βασικά συστατικά για τη δημιουργία ενός παραμυθένιου, νησιώτικου γάμου. Οι οικονομικά προσιτές τιμές και η μεγάλη ομάδα μας κάνουν το θέρετρο μας μια ιδανική επιλογή. Θα σιγουρευτούμε ότι θα έχετε τον γάμο των ονείρων σας!

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
______

Οργανώστε ένα ιδιωτικό δείπνο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας μαζί μας. Ίσως θέλετε να γιορτάσετε μια επέτειο, ένα γενέθλια ή να επιδοθείτε σε μια πιο ιδιωτική, ρομαντική εμπειρία με το άλλο μισό. Οποιοσδήποτε και να είναι ο λόγος, γιορτάστε την ιδιαίτερη σας περίσταση στο Peninsula Resort & Spa. Ρίξτε μια ματιά στις επιλογές μενού μας εδώ.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ / ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
______

Κάντε μια δουλειά στο Peninsula Resort & Spa. Οι εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν δύο χώρους συνεδρίων, οι οποίοι είναι ιδανικοί για συναντήσεις, διαλέξεις και εκθέσεις. Αποδράστε από την καθημερινή ρουτίνα της πόλης σε ένα πιο χαλαρωτικό περιβάλλον, πιο κοντά στη φύση. Μια μεγάλη ιδέα για ασκήσεις ομαδικής οικοδόμησης και άλλα τέτοια γεγονότα.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ
______

Ρίξτε το πάρτι της σεζόν! Χορεύστε και απολαύστε στιγμές χωρίς φροντίδα στο Peninsula Resort & Spa. Μπορούμε να οργανώσουμε ζωντανή μουσική, τοπικό χορό λαογραφίας ή εναλλακτικές εκδηλώσεις, εκδηλώσεις λατινοαμερικάνων / χορού - το ονομάζετε. Κλείστε το αγαπημένο σας DJ και πάρτι μέχρι το φως το πρωί!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΚΑΜΠΕΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
______

Το θέρετρο μας είναι γνωστό ότι φιλοξενεί διάφορες αθλητικές εκδηλώσεις και καλοκαιρινές εκδρομές. Μπορείτε να τα κάνετε όλα εδώ. Από τη γιόγκα μέχρι τον βραζιλιάνο Jiu Jitsu σε συγχρονισμένη κολύμβηση - ο κατάλογος συνεχίζεται. Αν έχετε σχολείο / ακαδημία, επικοινωνήστε μαζί μας για το επόμενο καλοκαιρινό σας στρατόπεδο. Ένας ιδανικός τρόπος για να συνδυάσετε αυστηρή εκπαίδευση και χαλαρωτικές διακοπές στον ήλιο.